O Terranova papers SA

TERRANOVA PAPERS SA je relativno mlada kompanija iz Barselone (Španija), sada jedan od vodećih proizvođača namenskog papira širom sveta.

TERRANOVA PAPERS SA je otvorena 2011. godine na inicijativu MB Papales Especiales SA, kako bi se iskoristila sinergija kompanija i kako bi uslužila dve različite ali veoma zahtevne rastuće industije kao što su: tržište hrane i pića i tržište automobila.

Tehnologija

Terranova poseduje najmoderniju „inclined-wire machine technology“ kako bi obezbedila efikasnost troškova, smanjenje uticaja na životnu sredinu i kontinuirane inovacije u proizvodima i procesima.
Mi smo tim entuzijasta posvećenih prirodnom okruženju i resursima. Naša poslovna filozofija je fokusirana na potrebe klijenata,  uslužnost, timski rad i dugoročnu saradnju. Povrh svega, moramo pomenuti mediteransku bliskost, fleksibilnost i sposobnost da pronađemo dobitno rešenje na zadovoljstvo svih.

Proizvodi

Filter papir za kafu

Terranova u svom asortimanu nudi široku ponudu filter papira za pripremu najfinije kafe. Trudimo se da svojim klijentima ponudimo najbolje rešenje za njihove potrebe. Naš uspeh je rezultat sinergije između zadovoljstva naših klijenata i našeg znanja i iskustva u proizvodnji papira. Coffilt® filter papir je napravljen od pažljivo biranih sirovina i proizveden strogo kontrolisanom procedurom. a u skladu sa standardima kvaliteta i bezbednosti u industriji hrane i pića.

Papir za kesice čaja

Terranova papers nudi vrhunski kvalitetne filter kesice za čaj proizvedene od najčistijih sirovina. Na ovaj način možemo obezbediti najbolji papir koji omogućava da se iz čaja oslobodi miris i aroma čaja, a da istovremeno sadržaj kesice ostane u njoj.

Kontinuirano pronalazimo načine da poboljšamo funkcionalnost proizvoda, pronalaženjem novih vlakana uz poštovanje ekoloških načela.

Iskusno i posvećeno tehničko osoblje Terranova papers-a se svakodnevno susreće sa izazovima kontinuiranog ravoja novih proizvoda i novih rešenja za naše klijente u industriji hrane i pića.