PIOVAN Group

Piovan je svetski lider u snabdevanju pomoćne opreme, inženjerskih rešenja i usluga za industriju plastike. Postizanje ovakvog izvanrednog rezultata služi na ponos i kao ohrabrenje da održimo vodeću poziciju na svetskom tržištu. Zajedno sa svim kompanijama u grupaciji, težimo da budemo partner od poverenja našim klijentima tako što odgovaramo svim izazovima i postižemo sve ciljeve.

Profil kompanije

Penta, kao deo Piovan grupacije, dizajnira, proizvodi i instalira sisteme za upravljanje materijalima i automatizaciju proizvodnje. Iskusni profesionalci, udruženi posvećenošću ka inžinjeringu velikih postrojenja, osnovali su Pentu 1993.godine.

Kao rezultat iskustva u instalaciji hiljade sistema, Penta je stekla veštine u automatizaciji rastresitih materijala kao što su: praškovi, granule i pahuljice, koji se koriste u industrijskim sektorima gde je efikasnost, fleksibilnost i pouzdanost prosesa osnova dugoročnog uspeha.

Klijenti

Klijenti Pente su uglavnom kompanije industrije plastike, kao i prehrambene industrije i industrije pića. Međutim, Penta može da ponudi specijalizovana rešenja i za primenu u drugim privrednim granama.

Penta je fokusirana na inžinjering postrojenja, koja se sastoje od različitih mašina, i teži da ostvari ciljeve svojih klijenata tako što će im obezbediti najnaprednija rešenja sa najboljom tehnologijom koja je na raspolaganju na tržištu. Rezultat je inovacija, visok kvalitet i pouzdanost sistema koji doprinose boljem poslovanju klijenta.

Inženjering, dizajn i proizvodnja su tri elementa koja karakterišu jedinstvenost Pente u pristupu projektu. Ključni faktor, da bismo postali partner svakom našem klijentu i postigli najambicioznije ciljeve, je stručan pristup i iskusno razumevanje poslovnog okruženja.

Izdvajanje odgovarajućeg rešenja je tek prvi korak veoma kompleksnog procesa koji uključuje: konceptualizaciju, razvoj, dizajn, kreiranje, proizvodnja, isporuka, sastavljanje, puštanje u rad i konačno pokretanje proizvodnje na najefikasniji način.

Penta je postala deo grupacije Piovan 2014.godine. Ovo pripajanje predstavlja značajan korak za Piovan i Pentu jer obuhvata rast proizvodnog asortimana i internacionalizaciju distributivne mreže.

Profesionalizam i posvećenost karakterišu pristup Pente svakom projektu, velikom ili malom, u svakoj oblasti sa kojom sarađujemo, da li plastika, hrana i piće ili industija.

Korisnička podrška i post-prodajne usluge su takođe nešto što nudimo našim klijentima kroz našu globalnu mrežu u 7 proizvodnih pogona, 26 poslovnica I 70 distributera širom sveta.

Idealan partner

Dakle, Penta je idealan poslovni partner, kako po pitanju tehnoloških inovacija i performansi, tako i po pitanju vrhunske usluge koju obezbeđuju stručnjaci proverenih sposobnosti i iskustva.