Iskoristite najbolje na tržištu čokolade i konditorskih proizvoda

IMA podržava međunarodnu industriju konditorskih proizvoda koja odgovara na najrazličitije zahteve obrade i pakovanja sa mašinama i platformama koje su koncipirane za rukovanje žvakama, bombonima, pšakovanim  slatkišima i pločicama, od doziranja praha do paletiranja.

Žvake

Rešenja za preradu, uvijanje i pakovanje za žvake različitih oblika.

IMA nudi specijalizovane i kompletne linije namenjene žvakama, pružajući namenska i fleksibilna rešenja koje kreira IMA, po sistemu ključ u ruke za: obradu (kompresija i premazivanje), pakovanje i primarno pakovanje (kartonske kutije, kruti kontejneri, flou-pakovi, doj-pakovi i blisteri), sekundarno pakovanje i finalna pakovanja proizvoda.

Bombone

Rešenja za preradu i pakovanje mekih, žvakaćih i tvrdih bombona.

IMA ima najdetaljnije i najspecifičnije znanje u preradi i pakovanju svih vrsta bombona. IMA ima sposobnost da odgovori na najrazličitije zahteve za obradu i pakovanje. Od tabletiranja i oblaganja do doziranja, punjenja i zatvaranja do tečnog pakovanja i kartoniranja, do bilo kog zahteva za finalni proizvod.

Preliveni slatkiši

Rešenja za preradu i pakovanje za čokoladnih dražeja, oraha i bombona obloženih šećerom.

Kao kompletan dobavljač, IMA vodi računa o svim aspektima prerade i pakovanja čokoladnih dražeja, zašećerenih orašastih plodova i sušenog voća, isporučujući kompletan i fleksibilan asortiman mašina za premazivanje, pakovanje, punjenje, kartoniranje, uvijanje, pakovanje u kutije i paletiranje.

Čokoladice

Rešenja za preradu i pakovanje za table, oblikovane i enrobirane šipke, napolitene, praline i nuga.

IMA nudi kompletne linije posvećene čokoladnim tabletama, oblikovanim i enrobiranim pločicama, napoliteinima, pralinama i nugama, obezbeđujući najspecifičnije, sopstvene tehnologije i fleksibilna rešenja po principu „ključ u ruke“ za kese za jastuke, Doipackove, kese i kartone sa blok dnom i četvorostruke zaptivke.

Rešenja za obradu konditorskih proizvoda

IMA Active zna sve što treba da zna o mešanju, granulaciji, tabletiranju, punjenju i premazivanju. Danas to znanje činimo dostupnim konditorskoj industriji sa paletom prilagođenih rešenja.

Zajedno možemo optimizovati Vaše procese i inovirati Vaše proizvode.