Vaš partner u kontroli kvaliteta

Bez obzira na proizvode koje nudite i parametre koje treba da kontrolišete, bez obzira na budžet i zahteve za performansama, PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. pruža pravo rešenje za Vaše potrebe.
PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. osnovana je 1984. godine u Fidenci (Parma), u srcu doline hrane i prehrambene industrije. Tokom godina, PRISMA je postala sinonim za ponudu kontrolnih vaga i detektora metala, specijalizujući se za različite grane privrede i proširivši svoje iskustvo na sve aspekte kontrole i inspekcije proizvoda.

Prisma industriale

Sveobuhvatan asortiman

Tokom godina, asortiman proizvoda se razvijao i širio kako bi ponudio specifična rešenja za svaki sektor i tip proizvoda. Danas je PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. italijanski lider u dinamičkom vaganju i jedini evropski proizvođač koji može da podrži svoje kupce sa kompletnom linijom proizvoda za kontrolu i inspekciju proizvoda: kontrolne vage, detektori metala i sistemi za rendgensku kontrolu.

Globalno prisustvo

Prisutni smo na svim kontinentima kroz komercijalnu mrežu, PRISMA instrumenti. Na taj način omogućavamo proizvođačima u bilo kom sektoru i zemlji da obezbede poštovanje važećih standarda. Time doprinosimo povećaju produktivnosti i čuvanju bezbednosti njihovin proizvoda, a samim tim i svakog brenda.

ISO 9001 sertifikat

PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. je dobio ISO 9001 sertifikat pre više od deset godina i od tada ga obnavlja svake godine.
Osim toga, kompanija prati sopstveni Priručnik kvaliteta, koji sadrži jasne, definisane, testirane procedure i režime rada, koje omogućavaju da brzo odgovori na zahteve tržišta.
Pored toga, svesna značaja ekološke održivosti i uštede energije, PRISMA je definisala sopstvenu Politiku zaštite životne sredine koja ima za cilj smanjenje uticaja svih aktivnosti kompanije na ekološku ravnotežu prirode i podršku očuvanju prirodnih resursa.
Konačno, PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. je partner BRC Global Standards, konzorcijuma koji definiše jedan od najrasprostranjenijih i najpoštovanijih standarda bezbednosti hrane u svetu.