ISKUSTVO KAO BAZA ZNANJA

Della Toffola grupacija je svetski lider u dizajnu i konstrukciji tehnološki naprednih rešenja za svaki korak u procesu proizvodnje vina. Ovom sektoru konkuriše i odgovarajuća ekpertiza i uspeh divizija za hranu i pića, flaširanje i pakovanje, mlečne proizvode, tretmane vodom, hemijsku i farmaceutsku diviziju. Sa 8 proizvodnih jedinica, 8 poslovnih jedinica, dva Brenda, Della Toffola zapošljava preko 450 zaposlenih na 6 kontinenata i na ukupno 190000 kvadratnih metara površine.

Ime Della Toffola je prisutno u administraciji i menadžmentu kompanije i grupacije već tri generacije i ono obezbeđuje garanciju kontinuiteta i posvećenosti. Ovo su podaci o jakoj industrijskoj grupaciji koja je svoj pristup uvek bazirala na kvalitetu, usluzi i raznovrsnosti. Ove vrednosti se reafirmišu sa posvećenošću i entuzijazmom svakodnevno.


ISTORIJA

Giacomo Della Toffola je osnovao kompaniju 1960 tih, za proizvodnju prvih vertikalnih čeličnih presa i drobilica. Stabilan rast je bio obezbeđen konstantom ekspanzijom proizvodnog asortimana i ulaskom na tržišta, kao i izvozom koji je ubrzo brojao 50 % prometa.  Sinovi osnivača su se uključili u posao i doveli kompaniju Della Toffola do internacionalnog tržišta kao jednu od svetskih lidera u sektoru, uz kontinuirane tehnološke inovacije tokom godina.

Zahvaljujući poslednjim udruživanjima: AVE Technologies, Gimar, Priamo, Food Technologies i Z-Italia, Della Toffola grupacija sada može da snabde mašine za ceo proizvodni i proces falširanja/pakovanja vina i drugih pića. Danas, kompanija je prepoznata kao referentna na internacionalnom tržištu za ceo sektor.

Proizvodi