TMCI Padovan : vrhunska tehnologija i znanje u prehrambenoj i industriji pića

Visok stepen specijalizacije, jaka posvećenost inovacijama i prirodna posvećenost konkurentnosti su faktori prepoznatljivosti grupacije sa velikom dodatnom vrednosti: TMCI Padovan je referentni tehnološki partner u prehrambenoj i industriji pića.


Grupacija se sastoji od 5 divizija:

  • Industrija vina i pića – TMCI Padovan
  • Prehrambena industrija – Parma Food Machinery
  • Pakovanja za prehrambenu industriju – TMCI Padovan – Newpack
  • Industrija margarina, peciva, želatina, kakaoa, testa i konditorskih proizvoda – TMCI Padovan – Chemtech
  • Industrija piva – TMCI Padovan – Blendtech

Sinergija znanja, istraživanja i razvoja

Različite specijalizovane tehnologije su integrisane zahvaljujući optimalnoj upotrebi resursa sa vizijom da se kreira savršena sinergija znanja, istraživanja i razvoja. Na taj način grupacija uspešno odgovara zahtevima rastućeg konkurentnog internacionalnog tržišta svojim gotovim pogonima i rešenjima adekvatnim za različite proizvodne faze, uključujući vinifikaciju, filtraciju, stabilizaciju, hlađenje, pasterizaciju, evaporaciju, sterilizaciju, pa sve do finalnog pakovanja.

 

Značajne investicije u istraživanje i razvoj

Volimo da sebe definišemo kao poslovne partnere, a ne samo kao dobavljače, upravo zbog jake veze sa klijentima koja nas povezuje i koja za uzvrat prenosi znanje našoj kompaniji. To isto znanje, koje se razrađuje, postaje naša konkurentska prednost. Kada još dodamo naš specijalizovani kadar koji kontinuirano prati tržišta i trendove kao i naše značajne investicije u istraživanje i razvoj (vise od 2% prometa ), ostvarujemo rezultat koji nas čini jedinstvenim na svetskom tržištu.

Proizvodi