Iskoristite maksimum na tržištu hrane i mleka

IMA opslužuje međunarodno tržište hrane i mleka sa najboljim platformama i mašinama dostupnim da zadovolje sve potrebe industrije u vezi sa preradom i pakovanjem osnovnih kockica, topljenog sira, putera i margarina, jogurta, pića i hrane za bebe.

Visoko specijalizovane kompanije

IMA nudi rešenja za izazove pakovanja u prehrambenoj i mlečnoj industriji sa najsavremenijim mašinama za pakovanje, npr. za sir, puter, margarin, pasta i presovane kocke za supu i kvasac, mašine za punjenje kesica izlivenih i neispečenih, termoform, mašine za punjenje i zatvaranje (FFS) za čaše, mašine za punjenje i zatvaranje (FS) za prethodno oblikovane čaše i kade, kartoniranje i rešenja za kraj linije.

Rešenja za doziranje, pakovanje i pakovanje za Sir

IMA je referentni brend za doziranje, pakovanje i pakovanje sira. Dostupan je širok spektar mašina za trouglaste, pravougaone i kvadratne porcije prerađenog, svežeg i krem sira. Rešenja za toplo punjenje, kao i sistemi za hladno punjenje su uključeni u asortiman proizvoda koji takođe obuhvata rešenja za kartoniranje, boksovanje, trake i rešenja za kraj linije.

Rešenja za doziranje, pakovanje i pakovanje za Paste i presovane kocke za supu

IMA isporučuje linije za preradu, doziranje i umotavanje velike, srednje i male brzine za pastu i presovane kocke za supu sa širokim izborom rešenja, od samostalnih mašina do potpuno integrisanih linija po principu „ključ u ruke“, uključujući mašinu za pakovanje i kartoniranje i kraj- linijsko pakovanje u izložnim i rasutim kontejnerima.

Rešenja za punjenje kesa za tečne do pastozne proizvode

IMA proizvodi i dizajnira sisteme za punjenje za fleksibilne stojeće kese sa i bez grla za sektor mleka, hrane i pića. Nudi najrevolucionarniju tehnologiju u oblasti fleksibilnih kontejnera, ali ostavlja kupcu slobodu da izabere oblik kesice, izliva i poklopca.

Rešenja za doziranje, pakovanje i pakovanje za Maslac i margarin

Zahvaljujući višedecenijskom specifičnom iskustvu, IMA deluje kao ključni tehnološki partner i poslovni savetnik u svim oblastima pakovanja putera i margarina. Pokrivajući sve aspekte procesa pakovanja, IMA obezbeđuje opremu za doziranje i umotavanje, punjenje i zaptivanje (FS), kartoniranje i rešenja na kraju linije za proizvode od putera i margarina pakovane u male, potrošačke i velike porcije.

Rešenja za preradu hrane i mleka.

IMA Active zna sve što treba da zna o mešanju, granulaciji, tabletiranju, punjenju i premazivanju.
Danas to znanje činimo dostupnim prehrambenoj i mlečnoj industriji sa svetom prilagođenih rešenja.

Zajedno možemo optimizovati vaše procese i inovirati vaše proizvode.