Novosti

NAJSAVREMENIJA REŠENJA ZA TABLETIRANJE ZA BOLJU EFIKASNOST I OPTIMIZACIJU PROCESA

IMA Active poseduje znanje o tehnologijama mešanja, granulacije, tabletiranja, punjenja i premazivanja. Danas to znanje stavljamo na raspolaganje industriji lične i kućne nege kroz paletu prilagođenih rešenja. Zajedno možemo optimizirati vaše procese i inovirati vaše proizvode. Sva naša rešenja su sklop višegodišnjeg iskustva i savremenih tehnologija. Kombinujemo svoje kompetencije i stručno znanje svojih eksperata fokusirajući se na pojedinačne proizvodne linije, deleći i negujući takva znanja u našem timu.

Takođe, uključujemo kolege iz drugih oblasti koji doprinose bogatom tehnološkom stručnošću i iskustvom specifičnim za tržište ili proizvod. Ovako širok fond sredstava na kraju donosi jedinstvenu vrednost našoj ponudi, čineći IMA Active vašim partnerom za izvrsnost, sposobnim da pruži ne samo širok izbor integrisane opreme, već i mnoštvo prilagođenih rešenja za određene instalacije. Naše laboratorije u Italiji i SAD nude ispitnu podršku za razvoj i optimizaciju proizvoda i procesnih rešenja.

  • Visoka kompresija: sa do 100 kN standardno i pre i kod glavne kompresije, i 120 kN dostupnih na zahtev, PREKSIMA pouzdano komprimuje i najizazovnije proizvode, poput soli ili deterdženata.
  • Fleksibilnost: brzom i lakom zamenom kupole, PREKSIMA se može konfigurisati za mono ili dvoslojne tablete.
  • Velika snaga: širok spektar sistema za dodavanje praha, valjci za pre i glavne kompresije od 250 mm za produženo vreme zadržavanja i motorizacija visokog prinosa koja omogućava tabletiranje na niskim temperaturama.
  • Pouzdanost: potpuno razdvajanje obradivih i mehaničkih površina ograničava površine koje zahtevaju čišćenje i produžava trajanje grebena, alata i kompresijskih valjaka. Prostor za obradu može se lako usloviti za kontrolu temperature, vlažnosti i negativnog pritiska, čineći tako doslednost procesa, visoku snagu i zaštitu rukovaoca.
  • Poboljšano korisničko iskustvo: izvrsna dostupnost za pregled i čišćenje, potpuno automatizovan sistem podmazivanja, nizak nivo buke i MAKS, novi korporativni HMI dizajniran da poboljša efikasnost rukovaoca.
  • Kompletna linija od jednog dobavljača: pored svoje samostalne konfiguracije, PREKSIMA se može povezati linijski za direktno napajanje sa dodatnom opremom.

PREXIMA 300 – za proizvodnju srednjih kapaciteta

PREXIMA 800 – za masovniju proizvodnju i dvoslojne tablete

PREXIMA – prilagođena za manji obim proizvodnje i tanje tablete

PREXIMA 800T – za veći obim proizvodnje i za dvoslojne tanje tablete